Köroğlu İlkokulu

Vizyon: Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmet verdiğimiz çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak. Öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak.Onların sosyal,kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak,yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğretmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: Kaloriferli-Fuel Oil
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bolukorogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çıkınlar Mah.Sancar Sok. Merkez/BOLU

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Bolu ilinin en büyük taşıma merkezli okulu olup okul çevresinden de kendi imkanlarıyla öğrenciler eğitim-öğretime devam etmektedir.Okulumuz yakınında 500 Evler sitesi yer almaktadır.

Adres - Çıkınlar Mah.Sancar Sok. Merkez/BOLU

Ulaşım Okulumuza her 15 dakikada bir kalkan belediye otobüsleri ve Köroğlu Birlik minibüsleriyle ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde olup şehir merkezine 2 km uzaklıktadır.